Az Esküvőszervezésről

Az esküvő mindenki életében az egyik legfontosabb esemény. Nektek és vendégeiteknek egyaránt fontos, hogy a „Ti napotok” örök emlék maradjon. Közeli ismerőseink közül sokan maguk szervezték esküvőjüket. Utólag visszatekintve a nagy napra ma már szakemberre bíznák ezen feladatok elvégzését, hogy az esküvő ideje alatt végzett folyamatos háttérmunka annak érdekében, hogy a vendégek ne érezzék meg az apró zökkenőket, ne rájuk, hanem a szervezőkre háruljon.

Esküvőszervezőre bízni a nagy nap megkomponálását nem luxus, nektek nincs fizetni valótok felénk!
A szolgáltatók, akikkel szerződést kötünk, hogy a „Ti napotok” olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok, jutalékot fizetnek nekünk a rendszeres megbízásokért cserébe.

Az esküvőszervezők mentesítenek Titeket a szervezés időszakában a sok-sok órát igénylő keresgéléstől, valamint az esküvőtök napján az alap izgalmakon felüli stresszes helyzetek alól.

Az esküvő rengeteg apró részletből áll, mindez időt, utánajárást, telefonálgatást, szakmai hozzáértést és tapasztalatot kíván. Esküvőtök megszervezése során mi szem előtt tartjuk az igényeiteket, a minőséget, a megbízhatóságot, és nem utolsó sorban a kedvező árat is. Partnereink és saját csapatunk is olyan felkészült szakemberek, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Több okból is megkereshettek minket!

Ilyen lehet, amikor konkrét elképzeléseitek vannak a „Ti napotokról” és magatok szervezitek esküvőtöket, de segítségre van szükségetek egy-két területen /pl. nincs még zenekarotok, vagy szeretnétek tűzijátékot és nem ismeritek a lehetőségeket/. A főmenü „Esküvői tanácsadás” menüpontban hasznos információkat találtok.

Felkereshettek minket akkor is, ha esküvőszervezőt szeretnétek, mert nem ismeritek a szolgáltatókat, nincs időtök utána nézni, keresgélni a lehetőségek sokaságában, ezért komplett ajánlatot kértek. A mi segítségünkkel, kapcsolatainkkal az elképzeléseiteknek és nem elfelejtendő tényező, hogy pénztárcátoknak megfelelő szolgáltatókkal valósul meg a „Ti napotok”.

Az esküvőszervező leveszi vállatokról az összes terhet. Megvalósítja álmaitokat, az évtizedekig veletek maradó jó emlékek megalapozása érdekében.

További kérdéseitek megválaszolása érdekében kattintsatok a főmenü GY.I.K. pontjára, vagy minden elérhetőségünkön szívesen állunk rendelkezésetekre.